Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Σχολικό Δικτυο "Τέχνη & Τεχνολογία" - Συνάντηση 1

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ των έξι προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των δύο προγραμμάτων του δικού μας Σχολείου,  που έχουν ενταχθεί στο εκπ/κό δίκτυο με θέμα "Τέχνη και Τεχνολογία" και δρα υπό την αιγίδα του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η παρουσίασή μας περιλάμβανε ένα βίντεο μέσα από το οποίο προβάλλαμε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας έως τώρα. Την παρουσίαση επιμελήθηκαν οι μαθήτριες Κοκλώνη Νεφέλη, Γούδα Τατιάνα και Κουζέλη Αριάδνη από την πρώτη τάξη και ο μαθητής Μπούσιας Νίκος από την δευτέρα σε συνεργασία με τους υπεύθυνους καθηγητές των προγραμμάτων, κκ. Κυριακουλόπουλο Ευάγγελο και κκ. Καννά Ελένη . Εκτέθηκαν επίσης έργα της μαθήτριας Βώσσου Γεωργίας (Α' τάξη) με θέμα την Αναγεννησιακή και Βυζαντινή Ζωγραφική Τέχνη.
Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες των μαθητών και καθηγητών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.Έχετε επίσης την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το βίντεο που ετοιμάσαμε, το όποιο προβάλλει συνοπτικά την δουλειά που έχουμε κάνει στα πλαίσια των προγραμμάτων έως τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου